HAKU­­KONE­­MARK­­KI­NOINTIA GOOGLESSA

Hakukonemarkkinnoinnin eli SEM:in (Search Engine Marketing) avulla saat sisältösi näkymään asiak­kaiden tekemissä Google-hauissa. Haku­kone­markkinoinnin yhteydessä puhutaan usein hakusanamainonnasta (SEA) tai hakusanaoptimoinnista (SEO).

HAKU­SANA­MAINON­TAA: GOOGLE ADS, DISPLAY, RETARGETING JA GOOGLE SHOPPING

Hakusanamainonta (SEA) on maksullista mainontaa, jonka avulla voidaan houkutella eri ostovaiheessa olevia asiakkaita sivustolle. Google tarjoaa mainostajien käyttöön erilaisia mainosmuotoja, joista yleisimmät ovat Google Ads (aiemmin Google Adwords), Google Display, Google Retargeting ja erityisesti verkkokaupan markkinointiin Google Shopping.

Onnistunut hakukonemainonta vaatii mainonnan säännöllistä optimointia eli kehitystyötä. Käytännössä se tarkoittaa, että teemme muutoksia käynnissä oleviin Google-kampanjoihin: pidämme hakusanat relevantteina, mainokset tehokkaina, klikkihinnan (CPC eli cost per click) mahdollisimman alhaalla ja seuraamme mainonnan tavoitteiden toteutumista konversioiden avulla. Sovimme myös asiakkaidemme kanssa heille sopivasta raportointi­käytännöstä.

Faromedian Google-asiantuntijat ovat sertifioituja Google-mainonnan ammattilaisia.

VERKKO­SIVUSTOJEN HAKU­SANA­OPTIMOINTI

Hakusanaoptimointi (SEO) on sivuston näkyvyyden kasvattamista hakukoneiden maksuttomissa eli orgaanisissa hakutuloksissa. Optimoinnin avulla sivuston sisältöä ja tekniikkaa kehitetään erilaisin keinoin niin, että sivusto näkyisi aihealueesta kiinnostuneille asiakkaille mahdollisimman korkealla hakutulossivulla.

Me huomioimme verkko­sisältöjen tuotannossa aina myös hakukoneiden tarpeet eli SEO-näkökulman. Voimme tehdä verkkosivustollesi hakusana-analyysin, jonka avulla voit kehittää verkko­sivustosi sisältöä syste­maattisesti.

GOOGLE MY BUSINESS LISÄÄ NÄKYVYYTTÄSI VERKOSSA

Hakukonenäkyvyyteen voi vaikuttaa myös perustamalla maksuttoman Google My Business -tilin. Sen avulla yritys näkyy paremmin Googlen hauissa ja Mapsissa. Google My Business -tilin perustaminen on erittäin tärkeää etenkin paikallisesti toimiville yrityksille. 

TARVITSETKO APUA HAKU­KONE­MARKKI­NOIN­NISSA?

OTA YHTEYTTÄ, OLEMME APUNASI VUOROKAUDEN KULUESSA YHTEYDENOTOSTASI.

ASIAKKAITAMME DIGI­MARKKI­NOIN­NISSA