GRAAFINEN
SUUN­NIT­TELU

Suunnittelemme visuaalisia ilmeitä ja sisältöjä, jotka erottuvat joukosta ja saavat aikaan vahvan mielikuvan tuotteesta tai palvelusta. Niillä erotut joukosta. 

 

YRITYSILMEET TAI GRAAFINEN OHJEISTO

Yritysilmeen suunnittelu käynnistyy starttipalaverilla, jossa käymme läpi yrityksesi liiketoimintaa: strategia, visiot, arvot, toimintaympäristö ja tiedot asiakkaistasi ja heidän osto­käyttäytymisestään.

Yrityksesi tarpeen mukaan voimme käynnistää samalla myös sisältöstrategiatyön. Määrittelyvaiheen jälkeen selkeytämme brändisi ydinviestin ja suunnittelemme sille visuaalisen maailman –  värit, elementit ja materiaalit.

Voimme myös koota yritysilmeestä graafisen ohjeiston (brand book) ja tuottaa sen mukaisesti visuaalista viestintää kaikkiin yrityksesi kanaviin.

YDINVIESTIEN JA ILMEEN KONSEPTI­SUUNNITTELU

Suunnittelemme näppärällä prosessilla uudelle palvelu­konseptille visuaalisen ilmeen tai kirkastamme jo olemassa olevien brändien ilmeitä. Selkey­tämme brändisi ydin­viestin ja suunnit­telemme sille visuaalisen maailman – värit, elementit ja materiaalit. 

VISUAALINEN SISÄLLÖN­TUOTANTO

Saat meiltä visuaaliset sisällöt kaikkiin kanaviin: asiakaslehti, esite, verkkosivut, toimintakertomus, flyer, banderolli, mainoskyltti, opastekyltti, ikkunateippaus, lehti-ilmoitus, banneri tai muu yrityksen esittelyaineisto.

TARVITSETKO APUA GRAA­FISESSA SUUN­NITTE­LUSSA TAI RIPEÄÄ TAITTO­APUA?

OTA YHTEYTTÄ, OLEMME APUNASI VUOROKAUDEN KULUESSA YHTEYDENOTOSTASI.

ASIAKKAITAMME GRAAFISESSA SUUNNITTELUSSA