Sumutorvi

Mistä meidät on tehty?

Yrityksiltä peräänkuulutetaan usein tarinaa, joka tekee siitä mielenkiintoisen ja helposti lähestyttävän. Faromedian syntytarinaan liittyy intohimo kasvuun ja kehittymiseen. Uuden oppimisen lisäksi meille majakanvartijoille tärkeitä asioita ovat iloisuus, aktiivisuus ja ystävällisyys. Lue lisää Faron tarinasta.

Syntytarinan lisäksi meitä ohjaavat majakanvartijoiden prinsiipit. Pujotimme nuo meille tärkeät asiat myös logoomme, jotta muistaisimme ne päivittäin arkisen, usein kiireisenkin työnteon ohessa. 

FA = fast

Olemme nopeita tekemään, oppimaan ja kehittämään. Opimme mieluummin virheistämme kuin olemme tekemättä niitä. Haluamme oppia lisää ja kehittyä markkinoinnin ammattilaisina. 

RO = roi

Meille markkinointi on investointi, jonka pitää maksaa itsensä takaisin. Mittaamme aina tuloksia, ja olemme kiinnostuneita siitä, miten onnistumme. 

ME = majakanvartijat ja kumppaniverkostomme

Faromedian yhteistyö- ja kumppaniverkosto on vertaansa vailla. Jaamme verkostossamme osaamistamme, kehitämme yhdessä palveluitamme, eikä kukaan jänistä tiukan paikan tullen. 

MEDIA = kaikki kanavat

Nykyään kuka tahansa voi perustaa median, mutta me tiedämme myös, millainen sisältö toimii missäkin kanavassa. 

ROME = Kaikki tiet vievät Roomaan! 

Logon keskellä oleva Rooma muistuttaa, että omasta hyvinvoinnista on huolehdittava. Hyvinvoivat ja tyytyväiset ihmiset tekevät tutkitusti myös parempaa tulosta. 

Jos arvomaailmamme kohtaavat, soita ja tule pyörähtämään vaikkapa kahville.

 

Sumutorvesta

INSTAGRAM @majakanvartijat