Graafinen suunnittelu ja taittopalvelut

Laadukasta graafista suunnittelua yrityksesi kaikkiin tarpeisiin.

Yritysilmeet tai graafinen ohjeisto

Graafikkojemme käsissä syntyy yritysilme, jonka avulla erotut kilpailijoista. Yritysilmeen suunnittelu käynnistyy starttipalaverilla, jossa käymme läpi yrityksesi liiketoimintaa: strategia, visiot, arvot, toimintaympäristö ja tiedot asiakkaistasi ja heidän ostokäyttäytymisestään. Yrityksesi tarpeen mukaan voimme käynnistää samalla myös sisältöstrategiatyön. Määrittelyvaiheen jälkeen selkeytämme brändisi ydinviestin ja suunnittelemme sille visuaalisen maailman –  värit, elementit ja materiaalit. 

Voimme myös koota yritysilmeestä graafisen ohjeiston (brand book) ja tuottaa sen mukaisesti visuaalista viestintää kaikkiin yrityksesi kanaviin.

Ydinviestien ja ilmeen konseptisuunnittelu

Suunnittelemme näppärällä prosessilla uudelle palvelukonseptille visuaalisen ilmeen tai kirkastamme jo olemassa olevien brändien ilmeitä. Selkeytämme brändisi ydinviestin ja suunnittelemme sille visuaalisen maailman –  värit, elementit ja materiaalit. Työn mitoitamme aina asiakkaamme tarpeiden mukaan. 

Taittopalvelut kaikkiin kanaviin

Saat meiltä taittopalvelut kaikkiin kanaviin: asiakaslehti, esite, verkkosivut, toimintakertomus, flyer, banderolli, mainoskyltti, opastekyltti, ikkunateippaus, lehti-ilmoitus, banneri tai muu yrityksen esittelyaineisto.   

Tarvitsetko apua graafisessa suunnittelussa tai ripeää taittoapua? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä vuorokauden kuluessa. 

Kirjoita nimesi
Invalid Input
Täytä puhelinnumerosi
Tarkista sähköpostisi
Invalid Input
Tarkista

INSTAGRAM @majakanvartijat